Maakt deel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Quint Therapy

* werkt graag samen met andere (reguliere en alternatieve) bedrijfstakken binnen het vakgebied, om een holistisch totaalpakket te kunnen aanreiken.

Binnen Innergiebewust is een samenwerking ontstaan tussen de Praktijk voor Electroacupunctuur van Selma Visee en Quint Therapy. Op deze wijze kunnen de kwaliteiten en in te zetten vaardigheden op fysiek, etherisch, geestelijk, mentaal en emotioneel nivo zich bundelen binnen een sessie.

Het blijkt bijzonder belangrijk natuurgeneeskundige aanvulling te kunnen adviseren in de vorm van ontgifting, supplementen of lifestyle/voedings-adviezen bij of voor het proces in Bewustzijn-training wat Quint Therapy aanreikt. Vaak zijn hiermee diverse belemmeringen en lagen van ongemak op te heffen. Daarom adviseert Quint Therapy altijd te starten met een algehele medische doormeting in de Praktijk voor Electroacupunctuur om medische problemen uit te kunnen sluiten, op te heffen of regulier daarvoor door te verwijzen. 

* biedt, naast haar privé traject aan huis en op afstand, ook een samenwerkingsconcept aan voor individuele sessies. De sessies vinden plaats in de praktijkruimte van S. Visee te Almere.

 

Zie hiervoor de link: samenwerking