Maakt deel uit van Quinta Essentia family network

 

*Bedrijfs Spirilogisch Café

 

Hiermee bieden wij uw onderneming of afdeling de mogelijkheid om in een door u aangeboden locatie en aan een door u geselecteerde groep mensen onder deskundige begeleiding 2 uur lang te filosoferen over de logica en voordelen voor uw onderneming/afdeling over het gebruik van instrumenten/kennis om meer spiritueel/visionair te kunnen werken.

Wij bieden diverse thema's aan, maar het is heel goed mogelijk dat uw onderneming behoefte heeft aan een specifiek toegerust thema. U kunt ten allen tijde zelf thema's inbrengen.

Samenwerken, groeien in bewustzijn, gezondheid, keuze en verantwoording, zelfredzaamheid en verbinden zonder concurrentie is het credo.

We leren en groeien in ons proces/werk/bewustzijn aan de hand van verschil. Welk verschil maak jij? Het motto is dat jouw waarheid en succes verandert naar gelang je kennis en je kennis verandert naar gelang de vertaalslag op je ervaringen. Alle ervaringen zijn belangrijk en ieders nivo van waarheid heeft een doel. In de eenheid in verscheidenheid ligt de kracht van creatie voor het geheel. Daarom zijn we een bedrijf of een samenwerkende groep.

Wij sturen weer aan op een nieuwe positieve dynamiek en samenvatting van mogelijkheden in de groep. Wat wil jij manifesteren? We leren je nieuwe kennis, instrumenten en ervaringen te gebruiken. Wat je zelf bent, wat je zelf bezit. Het tastbare resultaat daarvan zet je aan tot WETEN in plaats van GELOVEN. Dan sta jij met jouw bedrijf in jouw kracht. En inspireer je anderen tot het zijn van kracht. Hoe kun je zelf meer beheer krijgen over je resultaten en je beleving? Wat heb je nodig? Wat kun je binnen jouw groep/taak initiëren, zodat het geheel beter presteert? Hoe krijg je invloed op de gezondheid van jouw bedrijf/groep of jouwzelf?

Daartoe word nieuwe informatie, welke nog niet in boeken te vinden is, inspirerend aangereikt ter overdenking en beleving aan de hand van de ingebrachte ervaringen. Deze nieuwe kennis, technieken en instrumenten bieden een unieke, visionaire vertaalslag die uitdaagt de kennis direct toe te passen. Het Hogere Bewustzijn in Vol Bewustzijn, dat nu voor u en uw onderneming/medewerkers bereikbaar, toepasbaar en inzichtelijk word aangereikt, en de nieuwe techniek van zelfbeheer is van grote meerwaarde in uw bedrijf en resultaten.

 

De thema's die wij aanbieden:

* Spiritueel ondernemen = visionair WETEN, de voorkennis tot handelen voor betere resultaten in het algemene en bedrijfs-belang.  

* Hé, is dat ADHD, burn out, stress, psychose etc...? Een nieuw Licht op het wat, hoe en waarom en hoe het bedrijf/medewerkers hier mee om kunnen gaan. Van psychiatrie en medicatie tot competentie en zelfsturing.

* Onvoorwaardelijk in volle kracht en zonder angst presenteren? Samenwerken en leiderschap 4-dimensionaal bekeken. Het instrument EGO en Vrije Wil opnieuw belicht. *Beheer over negativiteit, stress en ziekte."Gedachten zijn krachten" vanuit een nieuwe visie, de essentie naar een nieuw perspectief en een instrument om de kracht van je bedrijf te verhogen.