Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Quint Therapy by hands

 

Ervaren op de behandeltafel

Quint Therapy behandelt binnen haar eigen ontwikkelde methode. 

Iedere behandeling is uniek. Er wordt gebruik gemaakt van een compilatie van massagevormen/technieken waarvoor Quint Therapy gecertificeert en/of ervaringsdeskundig toegerust is. Doch: de behandeling is geen massage, maar gerichte therapie.


Quint Therapy wil het Hoger Bewustzijn in de mens ervaarbaar, bereikbaar, inzichtelijk en toepasbaar maken in het dagelijkse leven, waardoor de sociale en individuele beperkingen die de Mens nu nog ervaart worden vertaald in competenties.

Als de Mens kan werken met het fysieke, emotionele, mentale, geestelijke en etherische instrumentarium dat nu voorhanden is, zijn Vijfling kan inzetten en verstaan, zijn Ego kan beheren/temmen, zijn energie positief kan filteren en bewaken/ beschermen, zijn gevoel en gedachten positief kan filteren en zichtbaar ander gedrag kan kiezen, ervaren en vertonen, dan zet hij neer wat Quint Therapy voor ogen heeft:

*****op enig moment In Vol Bewustzijn in je Hoger Bewustzijn Zijn, waardoor een nieuw inzicht een nieuwe Waarheid oplevert die je zelf ervaart, kunt vertalen en toepassen.*****

De mens leert middels zijn ervaringen en de waarheid verandert naar gelang je kennis... Quint Therapy biedt de ervaring en de inspiratie.


In deze behandelvorm wordt Coaching gecombineerd met ervaren via de handen en het eigen systeem van uw mogelijkheden op alle fysieke & energetische nivo's. Allerlei massagevormen en recente technieken zijn in een nieuw kader en Licht geplaatst. Deze behandeling is een bijzondere finetuning en steeds verrassende combinatie uit de massagevormen naar gelang het lichaam aangeeft. U herkent, ervaart en wordt op directe wijze tastbaar gecoached naar uw geestelijke zelfredzaamheid en fysieke zelfbeheer t.a.v. ongewenste verstoringen. 

Meerwaarde van deze methode is dat het zelf ervaren zelfredzaamheid oplevert en sneller de kern van de verstoring kan worden herkent en aangepakt. Op een dieper bewust nivo worden kennis en weten geintegreerd en bruikbaar gemaakt.

Voor meer informatie over de manier van werken, zie de linken Behandelachtergrond , Behandel visie en de link Behandelwijze.