Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

Ervaren op de behandeltafel, de Visie voor de behandeling

Sprookjes, spirituele mythen & verhalen zijn er genoeg in de wereld, daar kunnen we van genieten en daar zijn ze ook voor bedoeld.

*****

Er is daarnaast informatie en energie welke Heilig is, want het komt rechtsreeks uit de hoogste Bron. Informatie en waarheid die NOOIT veranderd in tegenstelling tot onze eigen waarheden die veranderen door onze ervaringen en de kennis die we daardoor opdoen. We weten allemaal dat er Heilige boeken zijn. Die boeken staan los van kerk of religie vanuit het Licht bekeken. De mens heeft van het boek een kerk en/of religie gemaakt... Die boeken waren bedoeld voor die Tijdgeest, ze zijn in sommige opzichten verouderd, terwijl ze in andere opzichten nog steeds leven of zelfs herleven. Vanuit de bron komt nu nieuwe informatie voor onze tijd, de Nieuwe Tijd. Het is informatie uit onze toekomst. Met al deze Heilige informatie dienen we verantwoord en vooral Zuiver om te gaan. We mogen er niets aan toevoegen en dienen interpretaties te vermijden omdat deze slechts een benadering zijn van de Alomvattende Waarheid. Wat we wel kunnen doen is onze ervaring vertellen/delen.

Interpretaties leiden mogelijk tot foutieve conclusies en illusies, beperking of misleiding, tot afscheiding of uitsluiting, soms tot dogma's of agressie, tot extremisme of macht, tot angst of stilstand. In de geest en in het lichaam. En als reflectie in je leven. Je leeft nog minimaal je mogelijkheden, je harmonie, je vrijheid, je blijheid, je Vrije Wil.

*****

Onze eigen waarheid is belangrijk maar veranderlijk. Deze verandert naar gelang je ervaringen. Behoud het goede daarvan en kijk steeds hoe het exceleren kan.

Praten vanuit ervaring inspireert. Wanneer je dat geruime tijd doet ervaar je de wens om neutraler te worden in het vertellen. Je ervaring en gevoel zonder de emotie en zonder de aanvulling uit het hoofd. Omdat je ziet dat die emotie & aanvulling mensen niet raakt in het Hart maar in hun hoofd... Dat het discussie en verwarring zaait. Je ontdekt waar die emotie en de aanvullende gedachten vandaan komen, waar het in landt in jouzelf. Je ego. Dan wil je neutraler kijken in je ego. Dat jij je ego wilt dirigeren in plaats van dat je ego jou dirigeert in je ervaringen, in je gevoel en in je gedachten... Je merkt dat je gedachten de schakel zijn daartoe. En dan wil je ineens heel graag dat je neutraal kunt zijn in een ervaring. Je merkt dat je dan in het vertellen daarover anderen inspireert tot op het bot en in het Hart. Er is geen discussie, geen twijfel, geen verwarring meer. Dan benader je een stukje Zuiverheid in je Hart, in verbinding met een ander... Je krijgt een overzicht. Maar de taal en de symbolen versta je nog niet. Je zoekt naar een vertaling, een oplossing. En dan ineens heb je honger naar die nieuwe Heilige Infomatie/energie en blijkt het antwoorden te geven op een manier die je nooit eerder vond. En dan uiteindelijk vindt je een manier om dat een ander net zo te laten ervaren als jij. Waarbij je helder mee kunt kijken met de ander. Zonder ruis. Omdat je weet hoe je die ruis kunt buitensluiten. En ook dat dat een voortdurende taak is.

Heilige informatie horen/energie beleven levert een WETEN en dat verandert je totale zijn. Of je handelingen van daaruit juist zijn en overeenkomen met die Heilige informatie zul je in het Leven nooit weten. Eens in de 1000 jaar komt nieuwe Heilige informatie vrij. Het is nu de tijd. Dat de informatie klopt voor jou kun je alleen zelf ervaren, omdat het positief resoneert in jou. Jou vrij laat en in harmonie met jouzelf.

*****

Belangrijkste taak is technieken toe te passen waardoor je beter weet waar je informatie/energie vandaan komt ... Is het verstoring of Licht... Dan heb je een keuze je niet in te laten met verstoring en deze direkt te rapporteren aan het Licht. Quint Therapy by hands levert je de mogelijkheid zelf dit proces te ondergaan, je daarin te laten coachen terwijl je zelf in jouw lichaam ervaart, een stukje nieuwe waarheid...wat je zelfredzaamheid oplevert in je welzijn en zelfvertrouwen in je keuzes.

Als je heldervoelend bent is dit je kwaliteit, dat je verstoring signaleert en rapporteert. Als je dat nog niet kunt zet het zich vast in je Geestelijke lichamen en uiteindelijk in je fysieke lichaam. Ook zijn er vormen van verstoring die je kunnen laten denken en voelen dat je beperking/pijn fysiek is en/of van jou terwijl het energie is. Quint therapy helpt je herkennen, herinneren en keuzes te maken.

Daarnaast legt Quint Therapy by hands Nieuwe Informatie open voor je neer ter inspiratie wanneer dat van toepassing is en gewenst word naar gelang wat wordt ervaren en passend is in de behandeling op de tafel. Zodoende kan deze behandeling een aanvulling zijn op de coaching. 

Probeer het eens uit, je kunt altijd nog weer terug naar jouw oude visie en methode?

 

Terug naar Quint Therapy by hands