Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

 

Samenwerking tussen de werkzaamheden van de Praktijk voor Electroacupunctuur en Quint Therapy.

In de vorm van consulten/coachings kan een eigen holistisch totaalproces worden vormgegeven en aangegaan.

Beide disciplines zullen samenwerken om op alle nivo's het beste binnen uw mogelijkheden naar voren te halen en toepasbaar te maken.

Vanuit de kennis en ervaring van de Praktijk voor Electroacupunctuur zal met behulp van instrumenten getest worden, welke homeopatische, fytotherapeutische, energetische of orthomoleculaire hulpmiddelen nodig zijn voor een optimaal resultaat; fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk & etherisch. Quint Therapy complementeert het geheel middels haar eigen strategie, vertaling en aanwijzing door inzicht, ervaring & energie. Het beheren van gevoel, gedachten en handelen staat centraal; het leren werken met de instrumenten en competenties die we allemaal bezitten, onbewust of al bewust.

Het doel is om u zo snel mogelijk naar zelfredzaamheid en gezonde verhoudingen terug te brengen en een samenwerking aan te gaan in uw situatie en omgeving om uw eigenheid in vol bewustzijn te leren benutten en werkbaar te maken, waarbij u zich vrij en gezond en energiek voelt in u zelf en in uw eigen proces en waarheid.

Vooral wanneer u in het bezit bent van uitzonderlijke of buitengewone talenten of capaciteiten bezit die door de reguliere wereld nog als beperkend worden ervaren, kan dit traject een verheldering en opluchting betekenen. Nieuwe inzichten en kennis worden toepasbaar aangereikt met direct resultaat.

 

Terug naar Home