Maakt onderdeel uit van Quinta Essentia Family Network

 

WAT DOET QUINT THERAPY:

massagetherapie, energietherapie, spirituele therapie & coaching ineen.

We behandelen vanuit de eigen ontwikkelde 5-punt-therapie, waarmee we diagnose stellen door te meten en te weten. We observeren 5 punten in uw lichaam waar de lotussen zich bevinden. We verbinden ze met uw Hart en sacrum/stuit. We zetten de 5-punt ster(de 5 essenties/aspecten van onszelf) in via het Hart. We verbinden ons vanuit het Hart met de hoogste bron van energie. U werkt met de pure essentie. Alles gericht op de ervaring en de zoektocht naar mogelijke veranderingen in lichaam en geest.

Ik werk met verschillende massagetechnieken en coaching middels levenservaring. U krijgt nieuwe informatie die niet in boeken staat en u krijgt een voorbeeld in een nieuwe kijk op het leven en situaties/verstoring. Deze therapie verfrist, brengt gemak en verschaft helderheid.

Vanuit verschillende therapietradities word al eeuwen hetzelfde getracht: het uzelf brengen naar harmonie en stilte, de mogelijkheid tot vrij zijn in uzelf en vrede in uw hart. Zodat u inzichten en wijsheid ontvangt en mogelijk transformatie. Een stap uit de oude cirkel in een nieuwe. Waarin u creatief bent. Een keuze heeft.

We zullen de oude tradities inzetten en omhoogtillen naar een nieuw niveau. U leert niet alleen uw gedachten/emotie stop te zetten, maar ze vooral te beheren/sturen, keuze te ervaren in wat u kan denken en voelen. Wat u wilt denken en voelen en wanneer. En u ervaart wat dat u oplevert. Creator te ZIJN in UZELF.

Quint Therapy behandelt binnen haar eigen ontwikkelde methode op de behandeltafel. 

Iedere behandeling is uniek. Er wordt gebruik gemaakt van een compilatie van massagevormen/technieken. Doch: de behandeling is geen massage maar gerichte therapie.

We beginnen altijd met dat wat u al kent en bouwen de behandeling verder uit. Al naar gelang u of uw lichaam aangeeft. Verrassende elementen resulteren meestal in de diepste inzichten. 

Quint Therapy beheerst de sportmassage, ontspanningsmassage, energetische massage, zwangerschaps massage, hot & coldstone massage, shiatsu massage & lomi-lomi massage. Daarnaast is Quint Therapy opgeleid tot healer en INCA PAQO 4e nivo via Juan Victor Nunez del Prado. Daarnaast is Quint Therapy in opleiding bij Manon Consulting; een opleiding in de 3 vakgebieden Healing, Coaching & Counselling op HBO-niveau. 

De therapeut begint altijd met een algehele mondelinge kennismaking/intake. Diverse vragen leiden snel tot een opening ter behandeling. Drukkingen in de spieren op de gehele achterzijde van het lichaam en voelen van de energetische stroming wanneer u op de tafel ligt leiden direkt tot een behandeling op maat voor dat moment.

We werken altijd in eerste instantie op de achterzijde van uw lichaam. Dat zorgt voor een zo hoog mogelijke vorm van samenwerken. 

Wanneer kinderen worden behandeld is een van de ouders naar wens in de kamer aanwezig.

Via drukkingen en strijkingen worden de spieren en energiebanen uw woordenboek. We zijn stil of juist volop in gesprek, naar gelang uw wens of behoefte aan ervaringen. Op het moment dat we samen een beperking of verstoring tegenkomen wordt u bewust gemaakt en uitgenodigd samen deze verstoring aan te pakken, uitleg te krijgen over wat er speelt en waarom het speelt en vooral wat nodig zou kunnen zijn om herstel te gaan ervaren. Wanneer de therapeut bemerkt dat herstel via derden of in samenwerking met derden sneller kan worden benaderd dan wordt u doorverwezen naar een passende methode.

We beginnen altijd bij de benen, de heupen, daarna de voeten, de rug, armen, hoofd en eindigen weer met een algehele lichaamsstrijking tot de voeten. Ook de chakra's, reflexzones en zenuwstelsel wordt meegenomen waar nodig. Daarna wordt u in de energetische lichamen gebalanceert. Tot slot wordt u weer in harmonie gebracht met uzelf. U komt een paar minuten rustig bij. We praten nog wat na over uw ervaringen en/of er worden aan u tips/mogelijkheden/oefeningen aangereikt naar gelang wat er is tegengekomen door de therapeut in de sessie.

 

Terug naar Quint Therapy by hands